skip to Main Content


Wat wil je later worden? Is het school systeem soms niet te theoretisch? Wat denken millennials over carriëre? Hoe is het om de CEO van een bedrijf te zijn?

Dit zijn zaken die vandaag de dag bij heel veel millennials en young graduates opkomen. Ook ik heb deze vragen momenteel en probeer hier antwoorden op te vinden. Dit lukt mij door een student-ondernemer te zijn. Dit betekent concreet dat ik mijn studies combineer met mijn ondernemerschap. Ik zie ondernemerschap breder dan enkel een startup, het betekent netwerken, zich interesseren in onderwerpen, bijleren, doorzetten in moeilijkere tijden, omgaan met onzekerheid maar allemaal met de bedoeling een succesvolle impact te creëeren. Ik heb momenteel een startup die zich bezig houdt om senioren en studenten te matchen, waarbij de student de persoonlijke hulp is van de senior. Dit zorgt ervoor dat ik al tijdens mijn studies een sociale impact kan hebben. Naast deze impact, leer ik ook elke dag bij, leer ik nieuwe mensen kennen en ontwikkel ik mijzelf zodat ik steeds mee kan in deze snelveranderende wereld. Naast student-ondernemer te zijn, heb ik de unieke kans gehad om de CEO for One Month te worden. Dit heeft mij op jonge leeftijd veel inzichten gegeven. Hoe moet het verder met onderwijs, wat zijn je talenten, hoe ziet het leven eruit van een CEO, waarom zijn wij millennials nog niet klaar om CEO te worden van een multinational, hoe kunnen we bijdragen op het hoogste level binnen een bedrijf. Dit zijn allemaal zaken die deze unieke kans heeft geboden.

Ik wil dit verhaal verkondigen zodat anderen ermee aan de slag kunnen en zich zelf verder kunnen ontwikkelen. Zodat ze nadenken over hun volgende stap en over wat het is om ondernemer te zijn gecombineerd met studies/persoonlijke ontwikkeling.

“Millennials kunnen een grote impact hebben als ze ondernemend voorruit handelen!”

Back To Top