skip to Main Content

Ik wil graag vertellen over het platform nul.earth. Samen met mijn co-founder hebben wij dit platform gestart omdat wij geloven dat we balans op aarde kunnen terug brengen door allemaal terug naar nul te gaan. Dat is onze nulmeting, iets wat we allemaal natuurlijk al hebben. De wereld is namelijk uit balans en samen moeten we dit terugbrengen.

Aan de ene kant heeft dit betrekking op duurzaamheid en het gebruik van wat moeder natuur ons te bieden heeft. Op dit platform vertellen we over alternatieven en manieren om onze belasting van de aarde verminderen. Bijvoorbeeld over nieuwe technologieën en circulaire productieprocessen.

De andere kant van het verhaal gaat meer over onszelf, over de energie die we verbruiken en de liefde die we geven of nemen. Ook spiritueel gezien zijn we uit balans, want de wereld waarin we leven gaat veel sneller dan ooit en we proberen dit bij te benen, waardoor we snel uitgeput raken en in een burn-out of depressie belanden.

Kortom gaat nul.earth over bewustzijn, van alle grondstoffen en energie om ons heen. En geeft je de handvaten om balans in jezelf, in de wereld om je heen en moeder aarde weer terug te vinden. Want diep van binnen weten we het allemaal en kunnen we dit ook samen oplossen.

Back To Top