skip to Main Content

“Verlangen naar minder, in een wereld van meer. Voor mij is de essentie dat ik vanuit mijn hart creëer”.
Dit zijn mijn woorden, die weergeven wie ik ben. Waar ik voor sta. Wat ik wil uitdragen in deze wereld. Het is ook mijn overtuigingskracht, dat het in mijn handen ligt mijn leven zelf te creëren. Ik wil maar al te graag inspireren om vanuit mogelijkheden te leven. Er is zoveel meer mogelijk, áls je maar wilt!
In de Ted X talk zal ik dit ook naar voren brengen. Ik wil mensen in hun hart raken, vanuit mijn ervaringen van mijn levensweg. Mensen meenemen op mijn ontdekkingsreis.
Zo leef ik met de gevolgen van een hersentumor. De helft van mijn leven leef ik met de zichtbare gevolgen, terwijl ik het al vanaf voor mijn geboorte in ontwikkeling is. Een tumor op de hypofyse. Ook wel een klein orgaan die staat voor de wil om te leven. Naar mijns inziens is deze niet voor niets een vorm aan gaan nemen in het embryonale stadium.
Angst heeft me jarenlang gedomineerd. Ik liet het toe en ging eraan onderdoor. Als jong kind was ik veel bezig met de dood. Vervolgens werd ik van een vrolijk kind, langzaamaan een teruggetrokken,boos en bang kind.
Nu jaren later, kan ik zeggen dat ik de vele facetten van het leven ben gaan omarmen. Hoe eng of groots iets ook lijkt, ik ga de drempels over. Ik ben in het licht gaan staan en wil niet anders meer. Voor een aantal maanden, begon ik 2 jaar geleden met fietsen door ons land. Ik ben letterlijk en figuurlijk het stuur in handen gaan nemen en ben hier mijn levensproject van gaan maken. Wanneer mijn innerlijke vuur begint te branden, komt er een enorme kracht in me naar boven. Als dit maar vanuit mijn essentie gebeurd (vanuit mijn hart & ziel), is alles mogelijk!

Back To Top